Clinica stomatologica Dento Style Protect s-a format din dorinta de a veni in intampinarea pacientilor care isi doresc tratamente stomatologice de calitate garantata, desfasurate in deplina siguranta.

Noi respectam normele si standardele de calitate cu rigurozitate, pentru ca dumneavoastra sa va intoarceti intotdeauna cu incredere in clinica noastra. In practica stomatologica ne ghidam dupa principiul calitatii, inainte de toate, iar acest lucru se reflecta in toata activitatea desfasurata in clinica.

CARACTERISTICILE CLINICII:

 • GAMA COMPLETA DE SERVICII DE CALITATE SUPERIOARA
  Clinica noastră isi propune sa raspunda cerintelor oferind o gama completa de servicii stomatologice – de la stomatologie generala la chirurgie orala, implantologie si ortodontie – in cele mai bune conditii si la cele mai inalte standarde de performanta, printr-o echipa bine consolidata de medici specialisti si tehnicieni dentari.
  Calitatea serviciilor stomatologice oferite este printre principalele obiective ale activitatii noastre, de aceea nu facem niciun fel de compromis in toate etapele tratamentului.
  Am ales sa selectam cele mai moderne tehnici de lucru, renuntand la cele care s-au dovedit dezavantajoase in timp, astfel incat planul de tratament propune intotdeauna doar solutii actuale, cu eficacitate dovedita clinic.
 • COMUNICAREA MEDIC-PACIENT
  Dorim sa punem accentul pe comunicarea medic-pacient, pe care o consideram unul din aspectele esentiale in reusita actului medical. De aceea avem in vedere toate laturile interrelationarii, inclusiv latura psihologica. Teama si anxietatea, care apar uneori la stomatolog, sunt cauzate de antecedente dureroase sau de mentalitatea colectiva, dar acestea pot fi rezolvate printr-o buna comunicare si colaborare cu medicul curant.
 • ESTETICA DENTARA, TRATAMENTE INDIVIDUALIZATE
  Estetica dentara este cea care influenteaza cel mai mult fizionomia noastra, de aceea am decis sa punem un accent deosebit asupra ei. Tratamentele restauratoare vizeaza intotdeauna si un rezultat estetic, pe langa cel functional.
  Dorim sa imbinam eficacitatea cu atentia pentru detalii si nu omitem niciun aspect pe parcursul intregului timp de tratament. Inca de la prima vizita in clinica, pacientului i se va intocmi o fisa stomatologica proprie, cu toate datele necesare pentru a primi un tratament individualizat.
 • AMBIANTA PLACUTA SI RELAXATA
  Echipa noastra propune o atitudine deschisa, care incurajeaza rezolvarea oricarei probleme stomatologice. Punem accent pe siguranta si confortul dvs., oferindu-va tratamente fara durere si disconfort. Pentru ca ne pasa de pacientii nostri, am organizat cabinetul astfel incat sa ofere un decor calm si relaxant si o desfasurare a activitatii in conditii optime.