cosmetica dentara

Cosmetica dentară presupune anumite proceduri cu rolul de a înfrumuseţa dantura şi de a obţine un zâmbet de invidiat. Acest lucru se poate obţine prin mai multe proceduri stomatologice:

  • Albirea dentară
    este o procedura stomatologică care foloseşte peroxidul de carbamidă ( sau peroxidul de hidrogen, în diverse concentraţii ) pentru a rezolva problemele legate de discromiile pe dinţii vitali şi devitali.
    Aceasta este de două tipuri : internă şi externă şi se poate efectua în cabinetul stomatologic sau de către pacient la domiciliu, numai urmărind indicaţiile medicului stomatolog.
  • Faţetele ceramice
    După albirea dentară, următoarea metodă minim invazivă de cosmetizare dentară este reprezentată de faţete. Utilizarea acestora presupune o reducere minimă din volumul iniţial al dinţilor, confecţionarea şi fixarea faţetelor, care vor asigura forma, culoarea, volumul şi aliniamentul necesare pentru a obţine zâmbetul mult visat.
    Din experienţa noastră cele mai bune rezultate din punct de vedere estetic şi al succesului în timp se obţin cu ajutorul faţetelor ceramice, ceramica presată fiind cea mai estetică.